Ostoskärry on tyhjä (0,00 €)
  • Ei tuotteita
15 päivän rahat takaisin -takuu!
Tilaa tarjouskirje, saat 10 € alennuskoodin

 

Asiakaspalvelu

Maksu- ja toimitusvaihtoehdot

Maksutavat

Collector laskulle saat korotonta* maksuaikaa
aina vähintään 30 päivää.
Ilmainen vaihto ja palautus.

Toimitustavat

Toimituskustannus 6,90 €, yli 80 € tilauksiin toimitus ilmaiseksi!

Yhteistyökumppanimme

 Miniq

Mammaksi.fi

Valokuvaus Marko ja Katri

Tarramonsteri

Laadukkaat sisustustarrat suoraan maahantuojalta

Asiakaspalvelu

Panostamme asiakaspalveluumme ja sen laatuun. Tavoitteenamme on olla tässä alueessa suomen parhaimmistoa. Niinpä tarjoammekin sinulle haluamasi tavan ottaa meihin yhteyttä.

Facebook

Palvelemme sinua Facebookissa ja itseasiassa preferoimmekin Facebookia palvelukanavana. Siellä kysyminen on nopeaa ja kaikille muillekin läpinäkyvää, jolloin toisetkin asiakkaat saattavat saada vastauksen sinun kysymyksesi avulla. Facebook-sivun osoite on https//www.facebook.com/Lasten.fi

Yhteydenottolomake

Voit ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella. Vastaamme yhteydenottolomakkeen kautta tulleisiin viesteihin viimeistään vuorokauden kuluessa.

Sähköposti

Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@lasten.fi. Vastaamme sähköposteihin viimeistään vuorokauden kuluessa.

Puhelin

Voit myös soittaa meille numeroon 044 978 1324. Vastaamme puheluihin arkisin klo 10-20 välillä, muina aikoina voit jättää meille viestin, jolloin otamme yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Tarjouskirje

Hyvä markkinointi on hyvää asiakaspalvelua. Tilaamalla tarjouskirjeemme saat automaattisesti tietoosi ajankohtaiset tarjoukset ja tuoteuutuudet.

Tilaa Tarjouskirje

Takaisin sivun yläreunaan