Ostoskärry on tyhjä (0,00 €)
  • Ei tuotteita
15 päivän rahat takaisin -takuu!
Tilaa tarjouskirje, saat 10 € alennuskoodin
Turvaistuimet

Turvaistuimet

Turvaistuimia löytyy periaatteessa kolmenlaisia: Vyökiinnitteisiä, integroidulla telakalla kiinnitettäviä tai erillisen telakan avulla kiinnitettäviä.

Turvakaukalo sopii vauvalle vastasyntyneestä noin 13 kiloiseksi asti. Vauvan kanssa autoilua ja liikkumista helpottaa huomattavasti, jos kaukalolle hankkii myös telakan, jolloin turvakaukalon kiinnittäminen ja irroittaminen tapahtuu käden käänteessä. 

Osa turvaistuimista on myös sopivia jo ihan pienelle vauvalle ja käytettävyys jatkuu istuimesta riippuen jopa 36 kilon painoon saakka. Osaa turvaistuimista voidaan käyttää sekä kasvot että selkä menosuuntaan päin. Jotkut pelkästään kasvot menosuuntaan päin.

Turvavyöistuin on sellainen, jota käytetään isommalla lapsella (jopa 12 ikävuoteen saakka) kiinnittäen auton omilla turvavöillä. Istuimen ns. vyönohjaimien ansiosta turvavyö kulkee oikeassa suhteessa lapsen kokoon nähden.

Osa turvaistuimista omilla turvavöillä on muunnettavissa turvavyöistuimeksi. Osa turvavyöistuimista on muunnettavissa pelkäksi istuinkorokkeeksi, joka soveltuu isommalle lapselle ja on helppo siirtää autosta toiseen.

Mikäli sinulla on kysyttävää yhteensopivuudesta, älä epäröi ottaa yhteyttä Asiakaspalveluumme.

Turvaistuimet Lasten.fi - tilaa nettikaupasta, toimitus Posti / Matkahuolto tai nouto: Haapakuja, Seinäjoki.

Takaisin sivun yläreunaan