Ostoskärry on tyhjä (0,00 €)
  • Ei tuotteita
15 päivän rahat takaisin -takuu!
Tilaa tarjouskirje, saat 10 € alennuskoodin
Kantoreput, kantoliinat ja valjaat

Kantoreput, kantoliinat ja valjaat

Kantoreppu / rintareppu on helppo tapa kuljettaa lasta sylissä esimerkiksi silloin kun kantaja tarvitsee molempia käsiänsä tai liikutaan paikassa, jossa vauvanvaunujen tai rattaiden käyttö ei ole mahdollista. Kantoväline voi olla hyvin tärkeä tilanteissa, jolloin vauva ei pysty rauhoittumaan kuin sylissä esimerkiksi koliiikkivaivojen takia. 

Kantoliina toimii samoin apuvälineenä kuin kantoreppu / rintareppu, mutta se on sidottavissa vaihteleviin asentoihin soveltuvaksi sekä sitä voidaan käyttää ihan vastasyntyneestä lähtien, kun jotkut reput eivät siihen vielä sovellu.

Vaihtelevassa valikoimassamme kantovälineiden kohdalla on valmistajan suositus lapsen iän ja painon suhteen kyseistä tuotetta käytettäessä.

Tästä kategoriasta löydät myös taaperovaljaat / talutusvaljaat, jotka soveltuvat 1 -3 vuoden ikäiselle lapselle. Taapero pysyy tallella ja turvallisen välilmatkan päässä aikuisesta esimerkiksi vilkkaissa tilaisuuksissa ja liikenteessä liikuttaessa, kun lapsi on jo sen ikäinen, että haluaa kävellä itse.

Kantoreppu, kantoliinat ja valjaat Lasten.fi - tilaa nettikaupasta, toimitus Posti / Matkahuolto tai nouto: Haapakuja, Seinäjoki.

Takaisin sivun yläreunaan