Ostoskärry on tyhjä (0,00 €)
  • Ei tuotteita
15 päivän rahat takaisin -takuu!
Tilaa tarjouskirje, saat 10 € alennuskoodin

 

Asiakaspalvelu

Maksu- ja toimitusvaihtoehdot

Maksutavat

Collector laskulle saat korotonta* maksuaikaa
aina vähintään 30 päivää.
Ilmainen vaihto ja palautus.

Toimitustavat

Toimituskustannus 6,90 €, yli 80 € tilauksiin toimitus ilmaiseksi!

Yhteistyökumppanimme

 Miniq

Mammaksi.fi

Valokuvaus Marko ja Katri

Tarramonsteri

Laadukkaat sisustustarrat suoraan maahantuojalta

Yleistä Lasten.fin valikoimasta ja toiminnasta

Pyrimme pitämään mahdollisimman laajan valikoiman tuotteita suoraan omassa varastossamme. Lastentarvikkeiden valikoima on kuitenkin niin laaja, että jokaisen tuotteen varastointi ja ostaminen on käytännössä mahdotonta. Suurin osa tuotteistamme tulee suomalaisilta tukkureilta, joten tuotteen loppuessa omasta varastostamme, saamme suhteellisen nopealla toimitusajalla tuotetta lisää. Tästä syystä verkkokaupassa näkyvät toimitusajat vaihtelevat 1 arkipäivästä eteenpäin.

Osa tuotteistamme toimitetaan ekologisesti suoraan maahantuojalta loppuasiakkaalle, jolloin vältetään paljon turhia kuljetuksia. Näissä tuotteissa toimitusaika pääasiassa sama kuin oman varastomme tuotteissa, yleensä noin 1-4 tai 4-7 arkipäivää. Osassa tuotteissa, kuten vaunut, rattaat ja turvaistuimet sekä Elodie Detailsin tuotteissa toimitusaika voi olla 7-21 päivän välillä, koska osa tule ulkomailta tilaustavarana.

Ethän kuitenkaan tilaa leikkimielellä tai muuten vain huviksesi, koska kuljetuskustannukset nousevat yritykselle korkeiksi. Eikä ole kovin ekologistakaan kuljetella paketteja ympäri Suomea turhan päiten.

Mikäli sinulla on kysyttävää toiminnastamme tai valikoimastamme, ota meihin yhteyttä!

Autoilutarvikkeet

Turvaistuin ja turvakaukalo -markkinat olivat pitkään kahtiajakautuneita osan valmistajista liputtaessa selkä menosuuntaan olevien istuimien puolesta, osan valmistajista luottaessa siihen, että kasvot menosuuntaan on se oikea tapa.

Varsinkin meillä Suomessa, peräänajot ja nokkakolarit ovat olleet aina yleisempiä kuin sivutörmäykset. Tai ainakin auton vauhti on peräänajoissa ja nokkakolareissa huomattavasti suurempi kuin sivutörmäyksissä. Niinpä vauvan tai lapsen niska joutuu kovalle koetukselle auton vauhdin yhtäkkiä vähentyessä.

Tästä syystä suomessa on suosittu jo pitkään selkä menosuuntaan olevia turvaistuimia vielä lapsen ollessa kolmevuotias. Nyt kansainväliset standardit ovat muuttuneet ja nykyään valtaosa uusista turvaistuimista on juuri näitä suomalaisiin tarpeisiin suunniteltuja selkä menosuuntaan olevia turvaistumia. Turvaistuinta suositellaankin nykyään käyttämään selkä menosuuntaan jopa yli 3-vuotiaaksi asti.

Useimmat turvaistuimet saa asennettua sekä kasvot menosuuntaan, että selkä menosuuntaan. Tämä tekee istuimista monikäyttöisiä, sillä jossain vaiheessa, iästä huolimatta, lapsen jalat eivät enää mahdu selkä menosuuntaan olevan istuimen ja penkin väliin.

Lasten.fi:n turvaistuinvalikoimaan on huolella valittu markkinoiden parhaiden merkkien turvaistuimet. Lastenistuimet ovat yleensäkin arvokkaita tuotteita mutta turvaistuimien monikäyttöisyys ja pitkä ikä sekä jälleenmyyntiarvo kavereille tai sukulaisille tekevät niistä hintansa arvoisia.

Unohtamatta tietenkään sitä tärkeintä asiaa eli lapsen turvallisuutta. Lasten.fi suositteleekin lukemaan turvaistuimen käyttöohjeet huolella, jotta voidaan varmistua oikeanlaisesta kiinnityksestä. Mikäli tarvitset neuvoja, kysy asiakaspalvelustamme.

Lelut ja pelit

Leluja on nykypäivänä tarjolla uskomaton määrä. Markettien hyllyt pursuavat toinen toistaan hienompia ja ihmeellisempi lelupaketteja, joiden ohi ei pienen lapsen kanssa ostamatta tai ilman itkua ja kitinää pääse.

Niinpä lelujen verkkokauppa on nostanut suosiotaan lähivuosina merkittävästi. Verkkokaupassa S-ketjua pienempikin toimija pystyy tarjoamaan kattavan valikoiman suosikkileluja ilman valtavia investointeja myymälätiloihin ja hyllyssä oleviin paketteihin. Ja toisaalta tarjoamaan kuitenkin asiakaspalvelun sähköisiä kanavia pitkin.

Lasten.fi:n lelujen ja pelien toimittajat ovat suomalaisia maahantuojia. Lelut ja pelit ovat aina CE-testattuja ja siten Euroopassa hyväksyttyjä turvallisia tuotteita. Leluista suurimman osan valmistusmaa on Kiina, mutta nykypäivänä suurin osa meidän suomalaistenkin käyttämästä kulutustavarasta on Kiinasta lähtöisin. Kiinalaisten tuotteiden laatu on kuitenkin jo saavuttanut Eurooppalaiset standardit.

Lelujen ja pelien valinnassa kiinnitetään huomiota eettisiin kysymyksiin. 

Takaisin sivun yläreunaan